Руската плавуша тврди дека ја силувале сите присутни во станот

Муабетот оди вака:
– Значи вие велите дека сите во тој стан ве силуваа?
– Да, освен Ира.
– А зошто не ја силуваа и Ира?
– Па таа не сакаше.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.