Руската продавачка не му се плаши на ограбувачот, иако тој е екстремно агресивен

Криминалецот мислеше дека ова ќе биде „лесна задача“, но заборави дека Русинките се вредни жени. Па така неговиот план тргна во сосема поинаков правец.

Освен што не се офајди, туку и полицијата на Приморско-Ахтарск успеа да го идентификува според снимката и тој веќе е приведен.