Руската расправија на патот ескалираше брзо, кога едниот возач го испрска другиот со лут спреј

Го погреши човекот кого ќе го прска со спреј. Овој да ти бил уште побудала од него.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!