Руски фризер за мажи

Прво заедно седите и пиете 1 литар водка, за потоа да му дозволите да ви направи уникатна фризура на најбрз можен начин.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.