Руски инструктор по возење, работи од дома со девојка

Се занесе типот, како тргнал ќе ја научи и да дрифта :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.