Руски полицаец во акција: Како ви се вика патникот господине?

Младиот возач очигледно нема многу избор во животот, а снодливоста му е во крвта. Полицјците не се заинтересирани за пишување казни, туку ги извадија телефоните да снимаат :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.