Руски полицајци запираат еден фраер и не можат да му се изначудат на автомобилот што го вози

Како да си е дома во дневната соба, а всушност патува.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.