Руски полицаец спасува девојка која што не можела да го издржи карантинот и решила да скокне од терасата

Секоја чест за ваквите херои, кои што без размислување го згрозуваат својот живот за да го спасат животот на непознат човек. Такви се сите наши доктори, кои неуморно работат во време на пандемија. Им симнуваме капа!