Руски специјалци упаднаа во стан да го апсат славеникот на неговиот роденден

Целата оваа акција е организирана од девојката на славеникот, која има малку екстремни сфаќања на терминот роденденско изненадување. „Специјалците“ на почеток го згрешија и станот :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.