Рускиот Дедо Мраз не е многу нежен кога станува збор за жените

Избра прилично директен начин да ѝ покаже дека била лоша целата година.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!