Рускиот полицаец убаво си го поминуваше денот, но наиде на пречка

И потоа како да не те боли глава од работата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.