Рускиот светски шампион во лепење шлаканици за прв пат беше нокаутиран од дебитант

Има спорт за секоја личност, без оглед колку е невообичаен вашиот вкус во физичката активност. А можеби и вие самите сте љубител на спортот за удирање шлаканици. Овој популарен спорт во Русија е приказ на патриотизам, при што на конкурентите им е потребна сила, вештина и знаење како некого да го извадат од чевлите со шлаканица.

Василиј Камотски, со соочи со аматерот Вјачеслав Зезулија. Василиј е убеден дека шлаканицата од аматерот нема да му направи ништо, но ситуацијата доби свој пресврт откако 29-годишниот шампион брзо ги „изброја ѕвездите“.

 

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!