Рускиот тепач има пиштол во раката и ништо во главата

Ем задолжителната камера во автомобилите во Русија го сними со пиштол, ем автомобилот за малку ќе му извршеше самоубиство.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!