Рускиот тинејџер прави забегана шега во супермаркет

Девојки, постари жени, па дури и мажи, боцка се по ред :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.