Руските полицајци мака мачат со пијаните Русинки кои често се насилни кога ќе се натрескаат

Резултатите од едно истражувањата од Универзитетот во Хелсинки покажуваат дека одредени луѓе имаат генетска мутација што ги прави агресивни под дејство на алкохол. За среќа, истиот тој ген, на овие агресивни луѓе им ги намалува шансите за дебелина и дијабетес.

Затоа, овие жени се физички здрави и уште потешки за контрола кога се пијани!