Руските сопружници од најсеверниот град на планетата решија да го прослават уникатниот датум 02.02.2020 со едно капење на -38 степени

Ваков датум никој од нас нема да доживее повторно, а којзнае и дали цивилизацијата ќе ни опстои, затоа што наредниот е 03.03.3030, односно по 1010 години.