Руските сопружници се степаа во карантин, додека одеа во живо на интернет! Кој се тепа тој се сака, нели?

Почнаа луѓето да попуштаат психички поради целата оваа неприродна изолација и ограничување на слободата.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!