Руските техномани не се во тренд, туку го диктираат трендот: Гаќи врз трењерки

На крај на видеото ќе приметите дека трендсетерка е всушност бабата, која на снаата ѝ ги мести чорапите. Којзнае што ќе произлезе од ова.