Руските улични тепачи ги расчистуваат своите несогласувања

Едниот им ги реши сите.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!