Руско дете од село, за време на организиран грабеж на ресторан

Само седи и чека некој јак маж да се обиде да му го расипе раатот.

Дали неговата смиреност ги исплаши напаѓачите или едноставно тој не бил мета на нападот, останува мистерија. Како и да е неговата смирена реакција е за воодушевување.