Руското семејство Гордеев ќе ви покаже како да си засадите компир и од 4 реда, без копање и со помош на зелена трева, да добиете дури 730 килограми

Целата постапка е убаво прикажана на видеото и не треба да разбирате руски за да сфатите како.