Рутерот не му работел (виц)

– Ало, техничка помош ли е тоа?
– Да, кажете каков проблем имате?
– Рутерот не ми работи!
– Кои сијалици светат?
– Во дневната и во ходникот.
– Во ред, оставете, сега ќе пратиме човек…