Шахтата малку го нападнала автомобилот

Никој не очекува вакво бомбастично изненадување од нигде никаде.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!