„Сакам да имам суперсила за да живеам без спиење“: Уметница прави илустрации кои ќе го стоплат срцето на секоја мајка

Понекогаш мајките се чувствуваат презаситени, почнуваат да веруваат дека не можат да бидат ништо друго освен „мајка“. Но, Катја, уметница од Русија реши да стави крај на овој поим. Таа црта илустрации од нејзиниот секојдневен живот како мајка, откривајќи ги нејзините радости и борби, докажувајќи дека можете да бидете посветена мајка и уметник во исто време.