Сакате бесплатен пакет овошно вино? Volim има совршен подарок за вас и вашите пријатели!

Кој не ги сака овошните вина? Освежителни и лесни за пиење тие се совршениот пијалак кој ќе ве расположи во жешките денови. Но, што е уште попримамливо од овошно вино? Секако, пакет бесплатно овошно бело вино доставено директно до вашиот дом. Тимот на Volim знае како да се грижи за своите потрошувачи и како да ги расположи во овој тежок период. Volim ви ги претставува новите овошни ароматизирани вина со различни вкусови, кои можете да ги добиете бесплатно на домашна адреса, а секако и доставата е на нивна сметка. Се прашувате како? Треба само да одите на вашиот Инстаграм профил и да ги следите овие неколку едноставни чекори за да дојдете до Volim 14.4 Shot:

1.

Објавете го нивниот пост на вашето стори, кој можете да го најдете тука и тагирајте 5 ваши пријатели и @volim_mk

2.

Потоа вашите 5 пријатели треба да го објават видеото на Volim на свое стори и да ги тагираат @volim_mk (Тагираните 5 пријатели немаат право да тагираат други бидејќи веќе се вклучени во играта)

3.

Тие што ќе го објават видео постот на Volim ќе добијат бесплатен пакет на Volim пијалаци кој ќе можат да го вкусат со тагираните 5 пријатели.

4.

Не заборавајте објавата да биде јавна, за да може да ја види и тимот на Volim и запомнете со Volim секој добива!

Без разлика дали станува збор за Volim со вкус на вишна, јагода и лубеница, лимон или многу други, задоволството е загарантирано. Пијалаците на Volim се прават со најквалитетните состојки и секое шише раѓа нова приказна. 1 шише содржи 14,4% алкохол така што оваа забавна игра е само за лица над 18 години.

Станете дел од предизвикот уште денес, затоа што само најбрзите ќе бидат дел од Volim треската! Побрзајте и се гледаме на Инстаграм!