Сакате да си направите „Глуп и поглуп фрузура“ во карантин? Оваа жена ќе ви покаже како

Овој сопруг премногу ѝ верувал на сопругата која ѝ ја препуштил својата коса. 32-годишната жена од Гранд Рапидс, Мичиген, САД вели дека нејзиниот сопруг Џош „навистина ѝ верувал иако таа никогаш во животот не исекла ниту еден прамен коса.

Камионџијата Џош сакал да купи професионален комплет за шишање, но немало па така решиле да користат обични ножици и машинка за кратење на брадата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.