Салто мортале во Василево, Струмичко

Го направи салтото за популрност на интернет и успеа, сега цела Македонија го виде :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.