Само на аеродромот во Охрид: Маж, жена и дете стојат на пистата додека полетува авионот

Ова видео може да покриене сериозна истрага, ама во сериозна држава… Контролата на летање не смееше никако да даде дозвола за полетување, или требаше да го прекине полетувањето, ама кај нас се е можно, знаеш она, Абе нема гајле далеку се, не е опасно 🙂, вели авторот на видеото, Љупчо Талевски.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.