Само на сила! Борис ќе ви објасни како се однесува просечен Македонец во странство

Борис кој на социјалните мрежи можете да го најдете како „theborisstories“ ни претстави едно интересно видео во кое ќе се пронајде секој Македонец, па добро можеби не секој, си зборуваме во наше име. Но, поентата е таа, како реагира просечен Македонец во странство кога се соочува со проблем, односно ставање на паричка во француска билјард маса.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.