Само во Австралија: Тепачка за пленот, рибари против крокодили!?

Заедно сме посилни. Изрека која го отсликува секој успех со здружени сили. Овие двајца риболовци ја постигнаа целта и заслужуваат добра гозба на нивниот улов.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!