Само во Македонија може да се купи некој ваков чуден пудинг!

Не ми е јасно зошто оваа Европа не ни ги отвора портите, а сѐ сме си средиле. Па не е фар!

Автор: Јаната

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.