Само во Русија: 3-годишно дете си оди дома со неговата камен пијана мајка

Руските медиуми веќе ја идентификува жената по име Ана од градот Владимир и ги известија социјалните служби. Покрај ова 3-годишно момче, таа има уште 3 малолетни ќерки, секогаш е пристојно облечена и има 35 години.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!