Само во Русија: Камен пијана жена возач не може да дувне во апаратот затоа што и полицаецот е ќутук

Да погледнеме како помина проверката на нивото на алкохол во крвта на госпоѓата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.