Само во Русија: Силеџијата ја фати својата девојка за коса, па му се собраа куп кавалери да му го дотераат умот

Проблемот е што типот е многу силен и никако не се предава.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!