Само во Шангај оваа нова година немаше огномети, затоа што тоа е старомодно, а Кинезите отидоа напред во иднината!

Погледнете како изгледаше дочекот на новата 2020 година во 24 милионскиот град, со спектакуларно шоу со дронови.