Самопрогласениот легендарен човек се запозна со електичниот пиштол на полицајците

Едноставно не ти е јасно како може таков легендарен човек да заврши на така нелегендарен начин :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!