Самовилата и нејзиното магично стапче

Вака се поправа автомобил, а не да фрлате пари за автомеханичари секој месец!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.