Шанса која не смеете да ја пропуштите: На аукција ќе се продава најстарото виски на светот „Old Ingledew“

Јака реклама ѝ удри на модната писта.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.