Шармантната девојка на видео чет побара од набилданиот фраер да му го види бицепсот, а потоа го покажа својот

Ретко интересен видео разговор со неколку неочекувани пресврти.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.