Се дрогираше што се дрогираше, а сега право дома!

Стилот на одење му е како македонско оро, 3 напред 1 назад :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.