Се надевам дека се исто толку добри електричари, како што се пејачи

Инаку нема да пеат уште долго. Малку црн хумор не е на одмет :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.