Се прашувате кој, зошто и како ги демолира влезните врати и лифтовите на зградите?

На комшијта веројатно некој не сакаше да му отклучи, па многу се изнервира, а откако успеа да влезе во зградата, подобелиот крај го извлече лифотот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!