Се ‘рчна со погрешен дечко: Улична тепачка со прилично забеган крај

Предупредување: Видеото содржи сцени на насилство!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!