Се сеќавате на филмот „Бели девојки“? Еве како изгледаат актерите 16 години по премиерата

Постојат филмови кои продолжуваат да се емитуваат на телевизија со децении и повторно да предизвикуваат смеа кај гледачите. Токму таков ефект има и филмот „Бели девојки“ (White Chicks) за кој веруваме дека сѐ уште предизвикува смеа кај гледачите. Но, верувале или не поминаа цели 16 години од премиерата на филмот, затоа ајде да видиме како изгледаат актерите од филмот денес!

1. Шон Вејанс (Кевин Копенланд)

2. Рошел Ајтс (Денис Портер)

3. Џејми Кинг (Хедер Вандергелд)

4. Британи Даниел (Меган Вандергелд)

5. Џон Реардон (Хит)

6. Мејтленд Вард (Британи Вилсон)

7. Ен Дудек (Тифани Вилсон)

8. Џенифер Карпентер (Лиза)

9. Бизи Филипс (Карен Гуглстајн)

10. Џесика Кауфиел (Тори)

11. Тери Крувс (Латрел Спенсер)

12. Лохлин Мунро (Џејк Харпер)

13. Френки Фајсон (Елиот Гордон)

14. Марлон Вејнс (Маркус Ентони Копенланд Втори)