Се тврди дека коронавирусот се пренел на луѓето од некое животно на некој од кинеските пазари, а еве какви им се пазарите за животни

Од печени стаорци до змии на парчиња и што ли уште не, а како што изгледа, Кинезите немаат збор за хигиена.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!