Сè уште ли сакаш да имаме дете? (виц)

Обична ноќ. Маќ и жена лежат во креветот, не можејќи да заспијат од бебешкиот плач од соседниот стан.
Таа:
– Сè уште ли сакаш да имаме дете?
Тој:
– Оф да, сега уште повеќе од претходно. Мора некако да им се одмаздиме!