Сѐ уште не сака грашок! Интервју со Петар кој стана најпозитивната легенда за само неколку часа

Петар Ачкоски кој стана познат низ цела Македонија по неговото легандарно интервју за извидници повторно одлучи да ни го разубави денот со ново интервју, овој пат за емисијата „90 SECONDS“, каде што гостите имаат 90 секунди да одговорат на прашањата. Петар е брзо и умно момче така што ова не е проблем за него.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.