Се вклучуваме во живо во индиска политичка ТВ дебата

Време е за политика, но не македонска зошто ни е преку глава, туку индиска :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.