Шефе камионот е растоварен ама ние сме малку глупи

Мора да признаеме, не е лесно толку да ја зезнеш работата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.