Шефот го фатил вработениот на дело (виц)

Шефот ненадејно влегува во канцеларијата на вработениот и го фаќа како си гледа видеа на Мотика.
– Секогаш кога и да влезам тука, Вие сте на Мотика. Како да си го објаснам тоа?!
– Фирмата ви е многу средена, канцеларијата топ, ѕидовите дебели, вратите квалитетни и во ходникот кога доаѓате не ви се слушаат чекорите, шефе.